ANTALYA / MURATPAŞA - Ertuğrul Gazi İlkokulu

Ertuğrul Gazi İlkokulu

Adres
YILDIZ MAH. PİRİ REİS CAD. ERTUĞRUL GAZİ İLKOKULU SİTESİ NO 68 MURATPAŞA / ANTALYA
Vizyon
Eğitimde Kalite ve Başarıları ile Fark Yaratan seçkin Bir Kurum Olmak. Teknolojinin sunduğu tüm imkânlarla donatılmış, çağdaş ve bilimsel gelişmeler ışığında, günün değişen ve gelişen şartlarına göre en iyi şekilde plânlamayı gerçekleştiren, proaktif bir yaklaşımla alanında uzmanlaşmış yenilikçi personeliyle etkin, verimli ve örnek bir hizmet birimi olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları Doğrultusunda, Her Bireyin Öğrenmesine ve Gelişmesine Yardımcı Olan Paylaşımcı, Dinamik ve Üreten Bir Okul Toplumu Olmak. Bakanlığımızın çalışma ortamlarının sağlık ve güvenlik açısından en iyi koşullara ulaşması için yasal, bilimsel ve etik kriterlere göre İSG hizmetlerinin sunulması, izlenmesi, değerlendirilmesi, planlama ve koordinasyonun sağlanması ile rehberlik, denetim, gözetim faaliyetlerinin yürütülmesini sağlamak.
klima
Yerleşim Yeri
Antalya Devlet Hastanesine 700 metre, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 850 metre uzaklıktadır.
Okulumuz İlçe Merkezine 5 km.uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü ile Kolay İngilizce Projesi, Yemekte Denge Projesi,Değerler Eğitimi, Antalya il Milli Eğitim Müdürlüğü Projeleri uygulanmaktadır.